Is hotel-chique helemaal jouw stijl, of houd je juist van minimalistisch design? Elk verlangen verbeelden we op een moodboard. Zet ratio maar even aan de kant. Het gaat erom wat jij wilt. Of dit allemaal kán, en hoe? Dat is de taak van SINDS1932 – waarbij we tot het uiterste gaan en vaak nog een stapje verder. Als je wilt nemen we je zelfs een dag mee op pad om inspiratie op te doen.

Verbeelden

ONTWERPEN

Daar is je product: het definitieve ontwerp volledig visueel uitwerkt -digitaal én gedrukt. Je bewondert het schouwspel op de grote lijnen. De doordachte details raken je. Je opent de box met daarin alle beschikbare stalen van de materialen en kleuren. Je geniet van het vooruitzicht- terwijl het echte werk nog moet beginnen. Dit is wat SINDS1932 noemt: de pracht van verbeeldingskracht.

Visualiseren

Het tarief voor
een interieurontwerp is gestandaardiseerd per ruimte. Het type ruimte en het aantal ruimtes samen bepaalt het tarief voor jouw interieurontwerp. 

Het tarief voor een interieurontwerp is gestandaardiseerd per ruimte. Het type ruimte en het aantal ruimtes samen bepaalt het tarief voor jouw interieurontwerp. 

De presentatie van het definitieve ontwerp is de start van realisatiefase. Laat je in hierin door ons ondersteunen. De offertes aanvragen, de kwaliteit van de geleverde materialen controleren of het werk overleggen met de meubelmakers: zowel organisatorisch als uitvoerend ontzorgd SINDS1932 je bij vrijwel alle voorkomende werkzaamheden. Wij zorgen dat de planning en leveringen op elkaar afgestemd zijn en alles wordt uitgevoerd volgens ontwerp.

Verwerken

Realisatie

Met de styling van SINDS1932 ontstaat synergie tussen alle gemaakte keuzes. De basiselementen fungeren als podium om de karakteristieken te accentueren. SINDS1932 zette alle lijnen uit om naar dit moment toe te werken. Daarom weet ons team als geen ander hoe we met kunst, klein meubilair, kussens en andere accessoires de schoonheid van het door jouw gekozen interieurontwerp vervolmaken.

voltooien