terug

Jij laat je gedachten en verlangens de vrije loop terwijl we de te ontwerpen ruimtes verkennen. Onze ontwerper luistert. Vraagt door naar onderliggende motivaties. Voelt aan waar persoonlijke smaak en emoties elkaar raken. Bepaalt het belang van functionaliteiten. Dan vatten we alles samen en ontvang je onze offerte voor het ontwerptraject.

verkennen

Jouw nieuwe interieur laten ontwerpen is een persoonlijk proces. Voelen wij elkaar goed aan? Dit ontdek je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek met SINDS1932. Het liefst spreken we af bij jou op locatie omdat context ons van veel waardevolle hints voorziet. Als dit door omstandigheden niet kan, ben je natuurlijk welkom in ons atelier in Nijkerk. Neem je alle bouwtekeningen mee?

persoonlijk proces

Ga met onze ontwerpers om tafel voordat de tekeningen van de architect definitief zijn. Hoewel we je interieur pas veel later realiseren, is cohesie met het werk van de architect essentieel om het interieurontwerp technisch mogelijk te maken. Wanneer je ons laat samenwerken vanaf het eerste uur garanderen we het meest bewonderenswaardige eindresultaat.

Voorbereiden

De PRACHT
van de VERBEELDING
JA, ik wil een
VRIJBLIJVEND VERKENNINGSGESPREK

Het tarief voor een interieurontwerp is gestandaardiseerd per ruimte. Het type ruimte en het aantal ruimtes samen bepaalt het tarief voor jouw interieurontwerp.

Vanuit de verkenningsgesprekken en de moodboards maken onze ontwerpers doorgaans twee indelingsontwerpen. Daarvan kies je één indelingsontwerp die SINDS1932 uitwerkt in 3D-visualisaties, kleur- en materiaalkeuze, advies voor meubels en armaturen, eventueel aangevuld met een lichtplan.
Tot drie keer toe ontvang je een presentatie waar in we samen reflecteren.
De feedback hierop verwerken we tot het definitieve ontwerp.

BENIEUWD naar ons ONTWERPPROCES?

Nieuw!
DESIGN in ONE DAY