Tot het UITERSTE
voor ESTHETIEK
en FUNCTIONALITEIT

terug

Twee factoren die een belangrijke rol speelden in Dita’s leven, zijn terug te voeren op het jaar negentienhondertweeëndertig. Alsof daar de roots liggen van haar karakter en creativiteit, die nu tot bloei zijn gekomen. Ze is uitgegroeid tot zelfstandig interieurontwerper en runt ons ambitieuze en snelgroeiende bedrijf vanuit ons ontwerpatelier in Nijkerk. Om welke twee elementen het precies gaat? Dat is een mooi verhaal wat we je graag vertellen als we je persoonlijk ontmoeten. 

Sinds1932

Het uitgangspunt voor een design ontstaat waar de emoties op waarde zijn geschat en de doelen juist geïnterpreteerd. Daarom is persoonlijke aandacht voor SINDS1932 allesbepalend. Het is onze missie om door onze ontwerpen te tonen dat we jouw verlangens zien, horen en begrijpen.
Opdrachtgevers waarderen ons inlevingsvermogen zodanig dat we geloven dat dit ons geheim is van elke succesvolle samenwerking met SINDS1932.

ons geheim

Tot het UITERSTE
voor ESTHETIEK
en FUNCTIONALITEIT

mail Angelique

meer over Angelique

allround interieurontwerper

ANGELIQUE van den BURG

mail dita

meer over dita

Interieurontwerper

Oprichter en eigenaar SINDS1932,

DITA van der STEEGE

mail dita

terug

Koffers inpakken, schetsboeken erin en haar ontwerptalent loslaten op projecten over de hele wereld. Wat Dita betreft is dit het ultieme scenario voor haar leven. Oh, en als ze dan toch onderweg is, richt ze ook nog een heel hotel in tijdens haar reizen. Hoewel ze nergens zo thuis is als in Nijkerk, is haar home town voor al haar ambities al lang veel te klein. In minder dan vijf jaar liet zij SINDS1932 uitgroeien tot toonaangevende interieurontwerper en regisseerde vele tientallen interieurprojecten door heel Nederland.

Hoe groter de uitdaging, waarbij geëxperimenteerd of wellicht zelfs geshockeerd mag worden, hoe enthousiaster Dita. Als geen ander navigeert ze haar team pijlsnel door stijlwerelden van overdaad ten top met rijkelijke materialen tot extreem minimalisme met strak op maat gemaakte meubelen.

Opdrachtgevers overtuigen, verrassen en in verwondering achterlaten, dat is de brandstof voor haar energie en creativiteit. Is het niet frappant dat diezelfde opdrachtgevers Dita, ondanks al haar ontwerpersbravoure, het meest waarderen om haar empathie? Karakteristieke, eigenzinnige interieurs ontwerpen doet ze ten diepste maar om één reden: dat iedereen zich thuis voelt in zijn of haar unieke woon- of werkplek op aarde. Of dat nu in Nijkerk is of aan de andere kant van de aarde!

Interieurontwerper

oprichter en eigenaar sinds1932,

DITA van der STEEGE

mail Angelique

terug

Als het aan Angelique lag, verwerkt ze behang van CMO Paris in elk project, kiest ze de mooist denkbare stoffen en voegt een luxe uitstraling toe aan elk meubel. Het hart van deze ontwerpprinses slaat over wanneer ze interieurs van luxe villa's ontwerpt. Staan deze woningen ook nog eens in een warm land, dan is dat een droom die uitkomt. Of jij binnenkort tot rust komt in vakantiehuis dat Angelique heeft ingericht? SINDS1932 hoopt het van harte maar tot die tijd is ze haar gewicht in goud waard bij het ontwerpen en begeleiden van al onze particuliere en zakelijke projecten.
Ze schakelt pijlsnel van een technische tekening naar een stijlvol ontwerp. Daarom buigt ze vaak mee over het bureau van haar collega’s om elk ontwerp van SINDS1932 naar een hoger plan te tillen. Organisatorisch is ze een parel aan de kroon van het team: Angelique is onze wandelende agenda en regelt elke projectbegeleiding tot in de puntjes.

allround interieurontwerper

ANGELIQUE van den BURG

mail rachel

meer over rachel

interieurontwerper

RACHEL van LOENEN

mail esmee

meer over esmee

Interieurontwerper

Esmee DUITS

mail esmee

terug

Terwijl de interieurontwerpers gepassioneerd met elkaar discussiëren over ontwerpideeën, haalt Esmee haar creaties uit haar eigen wondere wereld. Fysiek zit ze weliswaar aan haar bureau met Sketchup open op het scherm, maar haar geest zweeft volgens ons door langs de meest unieke locaties op de wereld. Daaruit haalt zij haar inspiratie, omdat ze de charme van iedere stijl weet te waarderen. Ze komt met ideeën voor bijzondere organische vormen, in natuurlijke tinten of modern beige. Esmee kan zich helemaal vinden van de rust en intiemheid van de huidige trends. Mooie neutrale kleuren en veel warmte.
De professionaliteit van onze fabuleuze ontwerper blijkt uit haar werkwijze. Met haar punctualiteit scoort ze niet alleen bij de opdrachtgevers, maar ook bij ons veel punten. Zodra wij in de ontwerpstudio weer eens iets kwijt zijn, weet Esmee precies waar het ligt. Omringt met to-dolijstjes brengt ze nauwgezet en in vlot tempo elk project tot een adembenemend resultaat. Zodat elk interieur alles is wie jij wilt zijn en waar jij wilt zijn.

Interieurontwerper

Esmee DUITS

mail rachel

terug

Rachel hecht net zoveel waarde aan de buitenkant als de betekenis ervan. Daarom houdt ze van duurzame, tijdloze ontwerpen. Met aandacht voor de aard van materialen en meubels, herleidt ze ontwerpen naar de functie. Dat maakt haar dé aangewezen persoon om te bouwen aan ons merk. Ze fotografeert onze projecten, regelt toffe samenwerkingen, publicaties in woonmagazines en nog veel meer. Zo vertelt zij het verhaal van SINDS1932, laat zien wat we doen en waar wij voor staan.
Haar talent voor het leveren van inspiratiebeelden vindt gretig aftrek in het team. Dan draait Photoshop overuren op haar scherm. De lovende woorden van opdrachtgevers maken het gelukkig dubbel en dwars goed. 
Nu vertaalt ze de bezieling van opdrachtgevers naar interieurs. Maar als ze ooit de kans krijgt, gaat ze dit in Frankrijk doen in haar eigen landhuis. De collega's van SINDS1932 verlekkeren zich nu al op zo'n stijlvol vakantieadresje.

Interieurontwerper

RACHEL van LOENEN

mail cora

meer over cora

Interieurontwerper

CORA den BESTEN

mail cora

terug

Cora deinst niet terug voor diepgang. Empatisch als ze is, duikt ze graag in de gemoederen van de opdrachtgever. Want ze wil een plaatje maken die de persoonlijke kenmerken, de eigenheid van de klant weergeven.
Ze is groot fan van Vlaamse ontwerpers. Hun designs, bijzondere stoffen en prints inspireren haar. Dat zie je terug aan haar verfijnde ontwerpstijl. Met haar persoonlijke voorkeur voor een rustige, lichte basis zet ze keer op keer een uniek interieurontwerp neer.
Collega's vragen graag haar input. Het valt haar in een oogwenk op hoe bijvoorbeeld een maatwerkmeubel balans in een ontwerp geeft. Haar kwaliteiten, empatisch, een scherp oog voor detail en een thuisgevoel creëren komen in de toekomst allemaal samen. Want het is haar ambitie om ooit een hotel ontwerpen. Zodat iedereen zich in een waanzinnige omgeving thuis voelt, ook aan de andere kant van de wereld. 

Interieurontwerper

Cora

JA, ik wil een
VRIJBLIJVEND VERKENNINGSGESPREK