Tot het UITERSTE
voor ESTHETIEK
en FUNCTIONALITEIT

terug

Twee factoren die een belangrijke rol speelden in Dita’s leven, zijn terug te voeren op het jaar negentienhondertweeëndertig. Alsof daar de roots liggen van haar karakter en creativiteit, die nu tot bloei zijn gekomen. Ze is uitgegroeid tot zelfstandig interieurontwerper en runt ons ambitieuze en snelgroeiende bedrijf vanuit ons ontwerpatelier in Nijkerk. Om welke twee elementen het precies gaat? Dat is een mooi verhaal wat we je graag vertellen als we je persoonlijk ontmoeten. 

Sinds1932

Het uitgangspunt voor een design ontstaat waar de emoties op waarde zijn geschat en de doelen juist geïnterpreteerd. Daarom is persoonlijke aandacht voor SINDS1932 allesbepalend. Het is onze missie om door onze ontwerpen te tonen dat we jouw verlangens zien, horen en begrijpen.
Opdrachtgevers waarderen ons inlevingsvermogen zodanig dat we geloven dat dit ons geheim is van elke succesvolle samenwerking met SINDS1932.

ons geheim

Tot het UITERSTE
voor ESTHETIEK
en FUNCTIONALITEIT

mail henry

meer over henry

interieurontwerper

Henry HOP

mail dita

meer over dita

Interieurontwerper

Oprichter en eigenaar SINDS1932,

DITA van der STEEGE

mail dita

terug

Koffers inpakken, schetsboeken erin en haar ontwerptalent loslaten op projecten over de hele wereld. Wat Dita betreft is dit het ultieme scenario voor haar leven. Oh, en als ze dan toch onderweg is, richt ze ook nog een heel hotel in tijdens haar reizen. Hoewel ze nergens zo thuis is als in Nijkerk, is haar home town voor al haar ambities al lang veel te klein. In minder dan vijf jaar liet zij SINDS1932 uitgroeien tot toonaangevende interieurontwerper en regisseerde vele tientallen interieurprojecten door heel Nederland.

Hoe groter de uitdaging, waarbij geëxperimenteerd of wellicht zelfs geshockeerd mag worden, hoe enthousiaster Dita. Als geen ander navigeert ze haar team pijlsnel door stijlwerelden van overdaad ten top met rijkelijke materialen tot extreem minimalisme met strak op maat gemaakte meubelen.

Opdrachtgevers overtuigen, verrassen en in verwondering achterlaten, dat is de brandstof voor haar energie en creativiteit. Is het niet frappant dat diezelfde opdrachtgevers Dita, ondanks al haar ontwerpersbravoure, het meest waarderen om haar empathie? Karakteristieke, eigenzinnige interieurs ontwerpen doet ze ten diepste maar om één reden: dat iedereen zich thuis voelt in zijn of haar unieke woon- of werkplek op aarde. Of dat nu in Nijkerk is of aan de andere kant van de aarde!

Interieurontwerper

oprichter en eigenaar sinds1932,

DITA van der STEEGE

mail Henry

terug

Is hij een ontwerper of een kunstenaar? Is hij een fotograaf of woordvoerder? Wij krijgen er de vinger niet op bij dit ambitieuze wonder. Dit ontwerptalent is nog maar net bij ons in het team en we vragen ons nu al af hoe we al die jaren zonder hem konden. Zijn creativiteit is fascinerend, wat we niet alleen terugzien in zijn interieurontwerpen. Hij ontwerpt ook kunst voor onze opdrachtgevers, fotografeert afgeronde projecten en verzorgt de content voor onze socials. Alles wat Henry doet of maakt wordt bewierookt om de klasse en kwaliteit die het vertegenwoordigd. Als hij later onze Eric Kuster is (Henry’s grote voorbeeld), wil hij zijn levenswerk maken van het ontwerpen van een zinderende trouwlocatie, waarbij hij de Engelse stijl combineert met modern design. Bij zijn ontwikkeling tot ontwerper van dergelijke prestigieuze projecten helpen wij hem natuurlijk met liefde!

interieurontwerper

Henry HOP

mail esmee

meer over esmee

Interieurontwerper

Esmee DUITS

mail Angelique

meer over Angelique

allround interieurontwerper

ANGELIQUE van den BURG

mail Angelique

terug

Als het aan Angelique lag, verwerkt ze behang van Dutch Walltextile Company op elke muur, kiest ze de mooiste stoffen die je maar kunt bedenken en voegt een luxe uitstraling toe aan elk meubel. Het hart van onze ontwerpprinses slaat over wanneer ze huizen mag inrichten van BN’ers. Wordt dit ook nog eens op tv uitgezonden, dan komt daarmee een wens van haar in vervulling. Of deze droom uitkomt? SINDS1932 hoopt het van harte maar tot die tijd is ze haar gewicht in goud waard bij het ontwerpen en begeleiden van al onze particuliere en zakelijke projecten. Ze schakelt pijlsnel van een technische tekening naar een stijlvol ontwerp. Daarom buigt ze niet zelden mee over het bureau van haar collega’s om elk ontwerp van SINDS1932 naar een hoger plan te tillen. Organisatorisch is ze een parel op de kroon van het team: Angelique is onze wandelende agenda en regelt elke projectbegeleiding tot in de puntjes.

allround interieurontwerper

ANGELIQUE van den BURG

mail esmee

terug

Terwijl de ontwerpers gepassioneerd met elkaar discussiëren over ontwerpideeën, haalt onze Esmee haar creaties onopvallend uit haar eigen wondere wereld. Fysiek zit ze zich weliswaar aan haar bureau met Sketchup open op het scherm, maar haar geest zweeft volgens ons door grote, overdadige landhuizen of extravagante restaurants. Ze komt terug met inspiratie voor bijzondere organische vormen, in natuurlijke tinten of modern beige. Of juist met een ontwerp totaal out-of-the-box in de meest fantastische kleuren en materialen. Onze opdrachtgevers met een uitgesproken stijl zijn aan niemand beter te matchen dan Esmee. Zij zorgt ervoor dat elk interieur alles is wie jij wilt zijn en waar jij wilt zijn. De professionaliteit van onze fabuleuze ontwerper blijkt uit haar punctuele werkwijze. Omringt met to-dolijstjes brengt ze nauwgezet en in vlot tempo elk project tot een adembenemend resultaat.

Interieurontwerper

Esmee DUITS

JA, ik wil een
VRIJBLIJVEND VERKENNINGSGESPREK