Voor het midden en hogere woonsegment ontwerpt SINDS1932 interieurs en begeleidt bij de uitvoering ervan. Een stijlvolle villa, elegante woonboerderij of eclectische loft? Wat je verlangen of woonsituatie ook is, in ons ontwerp combineren wij de karakteristieken van de bewoners, het pand en de omgevingsfactoren.

De besluiten die je neemt met de architect beïnvloeden de latere mogelijkheden in je interieur. Benut het maximale ontwerppotentieel van alle partijen en plan je verkenningsgesprek met ons al in de tekenfase.

Elke aanpassing in de woning heeft invloed op het geheel. Zeker bij exclusieve interieurs hanteren we daarom een holistische ontwerpbenadering: bij voorkeur nemen we alle vertrekken mee in ons advies om die eigenzinnige woonbeleving te creëren. Hoewel we terughoudend zijn om alleen een keuken, badkamer of woonkamer te ontwerpen, is het in sommige gevallen wel mogelijk.

In een vrijblijvend verkenningsgesprek ontdek je of jij met SINDS1932 wilt samenwerken voor het interieurdesign van jouw woning. 

particulier

Projecten

lees de hele review van WENDY
Dita werd onze REDDENDE ENGEL’
LEES DE HELE REVIEW VAN Marianne
‘SINDS1932 BEREIKTE
wat wij niet voor mogelijk hielden’