SINDS1932 ontwerpt interieurs in panden voor zakelijke doeleinden. Een klassieke kantoorvilla, chic boetiekhotel of eyecatcher van een restaurant? Wat je bedrijfsactiviteiten of zakelijke doelen ook zijn, wij combineren ze met de karakteristieken van de gebruikers, je doelgroep en het pand. Het interieurontwerp van bijvoorbeeld alleen werkplekken, een vergaderzaal of bedrijfsrestaurant is mogelijk -al zijn wij hierin terughoudend. 

We maken je graag bewust welke consequenties je architectonische keuzes hebben op je interieur. Daarom nemen we graag al onze rol in zodra je de bouwtekeningen laten maken. 

Elke aanpassing in het interieur van jouw zakelijke pand heeft invloed op het geheel van werk- en merkbeleving. Zeker bij exclusieve bedrijfsinterieurs hanteren we daarom een holistische ontwerpbenadering: bij voorkeur nemen we alle vertrekken mee in ons advies. Alleen zo creëren we die verwondering waar de ontwerpen van SINDS1932 om gekend zijn.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdek je of jij met SINDS1932 wilt samenwerken voor het interieurdesign van jouw zakelijke project.

zakelijk

Projecten

lees de hele review van WENDY
Dita werd onze REDDENDE ENGEL’
LEES DE HELE REVIEW VAN Marianne
‘SINDS1932 BEREIKTE
wat wij niet voor mogelijk hielden’