Interieuradvies Laren

Steeds meer mensen gaan op zoek naar interieuradvies in Laren. De zoektocht naar een perfect interieur is namelijk niet gemakkelijk. Het aanbod is immers enorm! Hoe kom je erachter wat jouw woonstijl is? En welke meubels, materialen en kleuren passen daarbij als je dit eenmaal weet? Gelukkig is SINDS1932 er om jou te helpen! Met behulp van ons interieuradvies in Laren zorgen wij voor een interieurontwerp dat perfect aansluit op jouw smaak en waar jij je écht in thuis voelt. Benieuwd wat onze interieurarchitecten voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor het beste interieuradvies van Laren en omstreken!

Neem contact op met mij

Persoonlijk interieurontwerp

Ieder zijn smaak is persoonlijk, dat weten wij maar al te goed. Om je te kunnen voorzien van gedegen interieuradvies in Laren, is het erg belangrijk dat we jou leren kennen. Des te beter wij je kennen, des te beter wij jouw wensen en woonstijl in kaart kunnen brengen namelijk. Persoonlijke aandacht is daarom erg belangrijk tijdens onze kennismaking, Ons eerste gesprek vindt om die reden altijd plaats bij jou thuis. Zo krijgen we direct een impressie van jou én je huidige interieur. We laten verschillende woonstijlen zien en bespreken jouw knelpunten, wensen en ideeën. Hierbij besteden we onder andere aandacht aan kleuren, inrichting, materialen en verlichting. Zodra we dit in kaart hebben gebracht, hebben wij vervolgens alles in huis om aan de slag te gaan met het interieurontwerp. Benieuwd naar onze eerder gerealiseerde projecten op het gebied van Interieuradvies in Laren? Neem dan gerust een kijkje in ons portfolio op de website. Zo krijg je snel en eenvoudig een indruk van wat we allemaal kunnen. Van kleine projecten waarbij we enkele meubelstukken vervangen tot aan complete make-overs. Bij SINDS1932 ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor het beste interieuradvies van Laren, Nijkerk, Amersfoort, Hilversum en omgeving!

Interieurstylist nodig voor het bedrijf?

Naast interieurontwerp voor particulieren, houden wij ons ook graag bezig met interieuradvies voor bedrijven in Laren! Ook ondernemers hebben namelijk veel baat bij een mooi interieur. Dus, wil je dat jouw bedrijfsinrichting naadloos aansluit en bijdraagt aan de uitstraling van jouw bedrijf? Schakel SINDS1932 dan zonder twijfel in voor interieuradvies in Laren.

Op zoek naar interieuradvies in Laren?

Ben je benieuwd wat onze interieurstylisten voor jou kunnen betekenen op het gebied van interieuradvies in Laren? Loop dan gerust eens binnen in onze zaak aan de Langestraat 22 in Nijkerk of maak een afspraak per mail, telefoon of via het contactformulier op onze website. Zowel particulier als zakelijk staan wij voor je klaar om je te voorzien van het beste interieuradvies van Laren en omstreken!

Neem contact op met mij

Sinds1932 is centraal gevestigd in Nijkerk en reist voor projecten naar alle delen van het land om van jouw huis een thuis te maken.

Dita@sinds1932.nl
06 1418 1466
Langestraat 22
3861 BN Nijkerk

Voor interieuradvies in Nijkerk, Amersfoort, Hilversum, Laren en meer.