Interieuradvies Amersfoort

Steeds meer huishoudens in Amersfoort vragen naar professioneel interieuradvies. We zitten steeds vaker binnen. Daardoor lijken de muren soms op ons af te komen. Precies om die reden ben jij in Amersfoort op zoek naar een interieurarchitect, interieurstylist of binnenhuisarchitect. Ofwel: je bent op zoek naar SINDS1932. Hier worden al deze vakgebieden in één persoon gecombineerd. In Amersfoort hoognodig interieuradvies nodig? Laat je verrassen!

Neem contact op met mij

Mijn diensten als binnenhuisarchitect in Amersfoort

Een veilige haven. Ontspanning. Onze woning draagt voor een zeer groot deel bij aan ons geluk. Een chaotische inrichting kan dit uit balans trekken. Daarom lever ik als interieurstylist in Amersfoort interieuradvies en interieurontwerpen. Zo werk ik regelmatig aan de inrichting van, onder andere:

  • Keukens;
  • Woonkamers;
  • Slaapkamers;
  • Badkamers.

Binnen mijn vak als interieurstylist bied ik drie verschillende diensten aan:

Woonstormen

Een eigen woning inrichten kan lastig zijn. Veel huiseigenaren in Amersfoort hebben daarom kort interieuradvies nodig. Zij zoeken antwoord op vragen, willen handvatten bij het maken van keuzes of willen geïnspireerd raken. Dit kan door met mij te gaan woonstormen. Ik ben dan twee uur lang bij jou op locatie om met je mee te denken.

Ontwerp & ruimte

Soms wil je even helemaal opnieuw beginnen. Niet gebonden aan oude meubels. Gewoon een schone lei. Als binnenhuisarchitect kan ik jou dan een compleet nieuw ontwerp bieden. Binnen dit interieuradvies stem ik in Amersfoort de materialen en meubels van één ruimte op elkaar af. Hiervoor gebruik ik 3D-visualisatie.

Offerte op maat

Wil je in Amersfoort, Nijkerk, Laren, Hilversum of omgeving meerdere ruimtes met mijn interieuradvies aanpakken? Of heb je een speciaal verzoek? Dan kun je bij mij ook een offerte op maat aanvragen. Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is.

Zakelijke interieurontwerpen in Amersfoort

Niet alleen woningeigenaren, maar ook ondernemers willen graag een mooi interieur. De inrichting van een bedrijfspand moet namelijk bijdragen aan de uitstraling van de organisatie. SINDS1932 verzorgt in Amersfoort daarom ook vaak zakelijke interieurontwerpen. Bezoekers en medewerkers zullen keer op keer versteld staan van het prachtige interieur.

In Amersfoort interieuradvies nodig?

Woonkamer. Keuken. Slaapkamer. Veel woningen en bedrijfspanden in Amersfoort staan te springen om professioneel interieuradvies. De uitstraling is nu nog saai of chaotisch. Ben jij toe aan een complete make-over? Schakel dan – voor jouw interieurontwerp in Amersfoort – een interieurstylist, interieurarchitect en binnenhuisarchitect van SINDS1932 in. Neem vandaag nog contact met mij op door te bellen naar 06 1418 1466 of door het contactformulier in te vullen. Hoe kan mijn interieuradvies jouw pand in Amersfoort verder helpen?

Neem contact op met mij

Sinds1932 is centraal gevestigd in Nijkerk en reist voor projecten naar alle delen van het land om van jouw huis een thuis te maken.

Dita@sinds1932.nl
06 1418 1466
Langestraat 22
3861 BN Nijkerk

Voor interieuradvies in Nijkerk, Amersfoort, Hilversum, Laren en meer.