Pak een voorsprong op een succesvolle Design Day. Maak foto’s en sla afbeeldingen op van al het moois dat je tegenkomt. Dat erfstuk van bij je oma, het waanzinnige behang op Pinterest of die website van op maat gemaakte meubelen: alles wat jou inspireert is voor ons van waarde voor een passend en doordacht ontwerp. Stuur ons je verzameling toe voorafgaand aan de Design Day. Kwaliteit boven kwantiteit, vijf duidelijke afbeeldingen is voor ons voldoende. Voeg aanvullend nog foto’s toe van de huidige situatie en -als je hebt natuurlijk- ook de plattegronden van de ruimtes. Zo maak je ons duidelijk waar je vandaan komt en naartoe wilt. Beschrijf wat echt een must is voor de nieuwe situatie qua indeling en/of meubilair.

Voorbereiding

Met alle inspiratie en input die jij ons opstuurt gaan wij ontwerpen. We bereiden ons goed voor op de Design Day. We doen inspiratie op, kijken naar de beste mogelijkheden passend bij jouw wensen en tekenen deze uit. Zo maken we verschillende voorstellen, die we gebruiken als uitgangspunt tijdens Design in One Day.

ontwerpen

Indeling en stijlbepaling van de ruimte.
We tonen verschillende indelingsopties, filteren sfeerbeelden en vormen daarmee een schetsontwerp.  

Reflectie met thee en lekkers bij Het Lunchcafé.  

Tijd voor de feedback, uitwerking in meubels en materialen en we ronden af. 

09.00 - 10.3010.30 - 11.15 

11.30 - 13.00

Indeling en stijlbepaling van de ruimte. We tonen verschillende indelingsopties, filteren sfeerbeelden en vormen daarmee een schetsontwerp.  

Reflectie met thee en lekkers bij Het Lunchcafé.  

Tijd voor de feedback, uitwerking in meubels en materialen en ronden af. 

09.00 - 10.30

10.30 - 11.15 


11.30 - 13.00

Vandaag gaat het gebeuren, met de interactieve sessie als kloppende hart van Design in One Day. Samen verbeelden we tot in detail jouw nieuwe interieur. Zo ziet de dag eruit:

Design DAY

Na afloop van Design Dag gaan wij ontwerpen op basis van alle schetsen, beelden en feedback uit de interactieve sessie. We maken een passend ontwerp, inclusief 2D-plattegronden, sfeerbeelden, meubelcollage, materiaal- en kleurstalen. De complete uitwerking krijg je thuis opgestuurd in een mooi en persoonlijk pakket. Hiermee stap jij zelfverzekerd naar je leveranciers om je interieur te realiseren. De aanschaf en installatie van je verlichting, bekleding, meubilair en alle accessoires regel je vol daadkracht. Dat geeft rust.

Realisatie

Wat je voorstel of idee ook is, wij van Design in One Day denken graag met je mee! Jij bepaalt waar we de focus op leggen. Wil jij dat we gaan kijken naar opbergmogelijkheden, een aanbouw of naar de materialisatie van de hele woning? Leuk, let’s do it! 

€2800 incl. BTW

investering design in one day

verzenden!

We kijken ernaar uit om samen van start te gaan met jouw interieur. Neem contact met ons op voor verdere vragen. 

Contact

terug naar de homepage

We hebben je bericht ontvangen en zullen spoedig contact met je opnemen. 

BEDANKT
voor je BERICHT!