EVEN VOORSTELLEN

Het geheim achter onze kwaliteit

Het team achter SINDS1932

SINDS1932 mag dan wel een eenmanszaak zijn maar ik ben nooit alleen. Ik heb altijd een team van freelancers en stagiaires om me heen. Wij bundelen onze creativiteit en samen geven we alles voor het beste resultaat. Dit om onze opdrachtgevers te verrassen met een uniek en compleet ontwerp.

Dita van der Steege

eigenaar Sinds1932

SINDS1932 is dé expert in haar vakgebied. Wij weten keer op keer te ontdekken hoe we de woonwensen van onze opdrachtgevers kunnen vertalen naar een passend interieurontwerp. Wij hebben een persoonlijke aanpak en leren graag jouw stijl kennen.

SINDS1932 onderzoekt wat jij het allerbelangrijkste vindt in het creëren van je eigen plek. Een plek waar je thuiskomt. We luisteren naar je en voeren vervolgens jouw wensen tot in de puntjes door.

Verwacht van SINDS1932 een interieurontwerp waarin een prachtig uitgedacht interieur gemixt wordt met leefbaarheid en persoonlijkheid. En ook nog eens een beetje buiten de lijntjes. Daardoor ontstaat er iets unieks, iets van jou.

contact

Terugblik

  • Sinds1932 heeft voor ons een fantastisch ontwerp gemaakt voor onze showroom! Onze klanten zijn onder de indruk en wij ook. Één en al lof!
    Petra en James
  • Super! Wij hebben een woonstormsessie gehad van 2 uur, waarin Dita zich perfect had voorbereid met allerlei stalen voor verf, tegels, stoffering. Binnen no-time voelt ze je stijl aan en geeft persoonlijk stylingsadvies.
    roos
  • Als ze voor een kennismaking bij je aan de keukentafel schuift, voelt het eigenlijk al direct vertrouwd. Ze wil ook echt weten wie er tegenover haar zit. En als ze dan geluisterd heeft naar al jouw plannen en ideeën, komt ze gewoon met iets veel beters en mooiers. En dankzij haar durfden we ook meer. Ze daagt je uit om voor het beste resultaat te gaan. .
    ity

Bekijk hier ons aanbod!
Aanbod & prijzen

Sinds1932 is centraal gevestigd in Nijkerk en reist voor projecten naar alle delen van het land om van jouw huis een thuis te maken.

Dita@sinds1932.nl
06 1418 1466
Langestraat 22
3861 BN Nijkerk

Voor interieuradvies in Nijkerk, Amersfoort, Hilversum, Laren en meer.