Interieuradvies Hilversum

Interieuradvies nodig voor jouw woning in Hilversum? Wij van SINDS1932 staan voor je klaar! Onze interieurontwerpers hebben jarenlange ervaring, waardoor we jou van een passend interieuradvies in Hilversum kunnen voorzien. Wij streven naar het gevoel van thuiskomen, een plek waar je je volledig op je gemak voelt. Kom erachter hoe wij dit gevoel voor jou kunnen creƫren!

neem contact op met mij

Passend advies

Voor een passend interieuradvies in Hilversum, ben jij uiteraard het middelpunt. We horen graag wat jouw wensen zijn met betrekking tot de ruimte(s) en vervolgens brainstormt onze interieurarchitect graag met je mee! We gaan na wat er mogelijk is en vormen dit tot een passend interieuradvies nabij Hilversum. We letten hier bijvoorbeeld op de afmetingen, verschillende woonstijlen en kleurstellingen. Met onze passie voor interieur, werken we dagelijks met verschillende projecten en stijlen. Hierdoor ben je verzekerd van het juiste advies!

Interieuradvies voor bedrijven

Naast de inrichting van een woning, zijn wij er ook met interieuradvies voor bedrijven in Hilversum! De interieurontwerpers van SINDS1932 maken graag een interieurontwerp voor jouw kantoor of bedrijfspand. De indeling van jouw bedrijfspand is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van jouw bedrijf, maar ook voor de productiviteit van het personeel. Wij kijken daarom graag met jou mee naar een bedrijfsinrichting, waardoor efficiƫnter gewerkt kan worden.

Van de beste interieurstylisten

Bij SINDS1932 hebben we de beste interieurstylisten nabij Hilversum, Nijkerk, Amersfoort, Laren en omgeving in dienst! Zij hebben oog voor interieur en inrichting, waardoor ze jou van het juiste interieuradvies kunnen voorzien. De interieurstylist van SINDS1932 heeft al meerdere projecten mogen uitvoeren, waar niet alleen advies maar ook de styling onderdeel was. Hierdoor weten we welke stijlen bij elkaar passen en wat er mogelijk kan zijn in jouw ruimte. Nadat duidelijk is welke woonstijl en inrichting jij ongeveer wil hebben, beginnen we met het personaliseren van het interieuradvies nabij Hilversum zodat jij straks het thuisgevoel kan ervaren. We komen graag met je in contact!

Het beste interieuradvies in Hilversum

Wil jij een nieuw interieur maar heb je hulp nodig met de inrichting? Bij SINDS1932 komen we met het beste interieuradvies in Hilversum. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij met onze interieurontwerpers klaar om jouw van een passend interieurontwerp te voorzien!

neem contact op met mij

Sinds1932 is centraal gevestigd in Nijkerk en reist voor projecten naar alle delen van het land om van jouw huis een thuis te maken.

Dita@sinds1932.nl
06 1418 1466
Langestraat 22
3861 BN Nijkerk

Voor interieuradvies in Nijkerk, Amersfoort, Hilversum, Laren en meer.